Despre noi

Home » Despre noi

Dupa mai bine de 6 ani de lucru pentru una din cele mai cunoscute companii de profil din Olanda, tara cu cele mai multe rulote din Europa (peste 400.000), ne-am decis sa pornim propria afacere pe taramurile natale.

In primavara anului 2001 am pus bazele propriei noastre firme:

SC CAMPERLAND AUTO-SERVICE SRL

Am gasit un teren de 1,8 ha pe frumoasa Vale a Trotusului, cu acces direct la drumul national DN12A, intre Darmanesti si Comanesti (judetul Bacau). Asa am inceput sa ne construim visele.

Acum, dupa 11 ani, Camperland este o firma de succes cu dotari moderne, care vinde si repara rulote si autorulote atat pentru clienti romani cat si pentru clientii straini aflati in vacanta; hala de service este dotata si echipata conform normelor europene, iar parcul propriu va pune la dispozitie o gama larga de rulote second-hand, pregatite pentru vanzare. De asemenea, in fiecare luna ne aprovizionam din Olanda cu piese de schimb si rulote noi.

În plus față de linia de afaceri descrisă mai sus, ne extindem, de asemenea, activitățile. Acum am deschis o nouă direcție pentru noi – jocurile de noroc. Datorită popularității ridicate a cazinourilor din România, am decis să facem recenzii despre popularul cazinou online Seven casino. Astfel, pe site puteți găsi o recenzie a cazinoului și a pariurilor, bonusurile disponibile, procesul de înregistrare. Sperăm din tot sufletul că noile materiale vor fi utile pentru cititorii noștri.

Toate drepturile rezervate – camperland.ro – Copyright © 2024